SALENTER KANCELARIA RADCÓW PRAWNYCH WRÓBEL I PARTNERZY SPÓŁKA PARTNERSKA poszukuje kandydatów na stanowisko: PRAWNIK

SALENTER KANCELARIA RADCÓW PRAWNYCH WRÓBEL I PARTNERZY SPÓŁKA PARTNERSKA specjalizująca się w prawie nieruchomości, w związku z dynamicznym rozwojem Kancelarii poszukuje kandydatów na stanowisko:

Prawnik

• Kilkuletnie doświadczenie zawodowe w prawie nieruchomościowym.
  • Doświadczenie w pracy w kancelarii prawniczej lub w dużej spółce przy obsłudze prawnej z obszaru nieruchomości.
  • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie.
  • Bardzo dobra znajomość obsługi komputera (w szczególności pakiet MS Office, Internet, Outlook) oraz urządzeń biurowych.
  • Samodzielność i kreatywność.
  • Doskonała organizacja pracy w sytuacji stresu i pod presją czasu.
  • Systematyczność i terminowość.
  • Odpowiedzialność za powierzone zadania.
  • Łatwości w nawiązywaniu kontaktów interpersonalnych oraz umiejętności pracy w zespole
  • Wysoka kultura osobista.

• Atrakcyjne wynagrodzenie.
  • Pracę w młodym, dynamicznym i profesjonalnym zespole.
  • Możliwość rozwoju osobistego.
  • Bardzo dobre warunki pracy.
  • Możliwość współpracy z doświadczonymi prawnikami przy ciekawych projektach.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych tj. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926, ze zm.).

Zainteresowanych kandydatów prosimy o przesyłanie życiorysów na adres mailowy: dagmara.olender@salenter.pl