Rekrutacja na stanowisko Aplikant radcowski – Stopczyk & Partnerzy

Dodane: 22 lipca 2021 15:39 - ważne do: 29 lipca 2021

Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Partnerzy sp. p.

nawiąże współpracę z:

Aplikant radcowski

Lokalizacja:                              Warszawa / Wilanów

Charakter relacji:                     stała umowa o współpracę

Rozpoczęcie współpracy:          od zaraz, najpóźniej od 1 września 2021 roku

Zadania:

Obsługa prawna Klientów Kancelarii w zakresie bieżącej działalności gospodarczej, a szczególności w następującym zakresie: (i) prawa cywilnego (przygotowywanie i weryfikacja umów handlowych związanych z działalnością gospodarczą, w tym umów z sieciami handlowymi), (ii) prowadzenia postępowań sądowych przed sądami cywilnymi, gospodarczymi, pracy; postępowań egzekucyjnych, (iii) prawa ochrony konkurencji i konsumentów, zwalczania nieuczciwej konkurencji, (iv) przygotowywania i weryfikacji regulaminów akcji promocyjnych, sprzedaży premiowej, konkursów, (v) ochrony danych osobowych, (vi) prawa handlowego (vii) prawa pracy.

–           Minimum 2 – 3 letnie doświadczenie zawodowe

–           Dyspozycyjność;

–           Umiejętność pracy w zespole;

–           Bardzo dobra organizacja pracy;

–           Bardzo dobra znajomość języka angielskiego; praca z dokumentami w j. angielskim.

Doświadczenie w pracy w renomowanej kancelarii prawnej lub firmie doradczej będzie dodatkowym atutem.

CV ze zdjęciem wraz z listami motywacyjnymi prosimy nadsyłać wyłącznie mailem na adres mailowy:

kancelaria@sw-law.eu

Klauzula informacyjna:

Administratorem danych jest spółka Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Partnerzy Spółka Partnerska („Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Partnerzy”), z siedzibą w Warszawie, ul. Sarmacka 16 lok. 26 (02-972) Warszawa, numer telefonu 22 851 52 53.

W sprawach związanych z przetwarzaniem danych należy kontaktować się na adres e-mail kancelaria@sw-law.eu.

Dane osobowe będą wykorzystywane przez Kancelaria Radców Prawnych Stopczyk & Partnerzy w celach rekrutacyjnych. Dane osobowe będą przetwarzane do odwołania zgody lub przez dłuższy okres czasu, jeżeli taki obowiązek wynika z przepisów prawa.

Podanie danych jest dobrowolne, jednak nieudostępnienie danych osobowych uniemożliwia przeprowadzenie rekrutacji. Zgoda na przetwarzanie danych może być w każdej chwili cofnięta.

Zgromadzone dane osobowe nie będą udostępniane podmiotom zewnętrznym.

Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do danych osobowych, żądania ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, a także prawo żądania przeniesienia danych.

Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego właściwego w sprawach ochrony danych osobowych.