Kancelaria GESSEL poszukuje kandydatów na stanowisko prawniczka/prawnik w zespole M&A

Kancelaria GESSEL poszukuje kandydatów na stanowisko

PRAWNICZKA / PRAWNIK w zespole M&A

Jeśli:

• masz co najmniej rok doświadczenia w obsłudze prawnej podmiotów gospodarczych
  • znasz zagadnienia z zakresu prawa korporacyjnego lub fuzji i przejęć (znajomość zagadnień związanych z udzielaniem finansowania będzie dodatkowym atutem)
  • bardzo dobrze znasz prawo cywilne oraz handlowe
  • biegle znasz język angielski, w tym terminologię prawniczą
  • posiadasz status aplikanta
  • potrafisz efektywnie pracować pod presją czasu, dotrzymujesz terminów i angażujesz się w powierzone zadania

oraz chciałabyś / chciałbyś rozwijać się uczestnicząc m.in.

• w procesach udzielania finansowania (kredyty, pożyczki, emisja obligacji)

Dołącz do nas !

• atrakcyjne warunki współpracy (umowa o pracę lub B2B, pakiet świadczeń pozapłacowych: prywatna opieka medyczna oraz karta typu multisport, komfortowe środowisko pracy – w tym doskonałą lokalizację biura)
  • udział w ciekawych projektach, w tym o międzynarodowym zasięgu
  • możliwość rozwoju zawodowego pod kierunkiem ekspertów

Aplikacje wraz z następującą klauzulą

„Potwierdzam zapoznanie się z dostępną na stronie www.gessel.pl informacją dotyczącą zasad przetwarzania danych osobowych w związku z prowadzoną rekrutacją. Zgłaszając moją kandydaturę wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez GESSEL, KOZIOROWSKI Spółka Komandytowa w związku z przesłanymi przeze mnie dokumentami aplikacyjnymi na potrzeby udziału w procesie rekrutacji na określonych tam zasadach.”

[OPCJONALNIE]: „Wyrażam dodatkową, odrębną zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez GESSEL, KOZIOROWSKI Spółka Komandytowa na potrzeby dalszych rekrutacji w przyszłości”.

prosimy składać na adres:

praca@gessel.pl

z adnotacją: PRAWNICZKA / PRAWNIK _ ZESPÓŁ M&A